Ina`s Beauty  

Make your mirror smile

Her kan du få svar på en del av det du evt lurer på

Hvor lenge holder en behandling?
De falske vippene sitter like lenge som øyevippene dine sitter. Normalt har disse en vekstfase på ca 1-12 uker. Det er viktig at du tar godt vare på vippene dine, da holder de lenger.  Etterfyll anbefales hver 3-4 uke, dette forutsetter at du gir de riktig stell.

Kan jeg bruke sminke med vippe extensions?
Bruk gjerne sminke, men vær forsiktig med bruk av cajal og eyeliner, samt sminkefjerner. Vær forsiktig når du renser ansiktet. Hold deg til vannbaserte produkter, da produkter som inneholder olje vil løse opp limet og føre til at vippene faller av. Bruk mascara anbefalt for vippe extension. Og bruk coating for ekstra beskyttelse.

Hvordan tar jeg best mulig vare på vippene?
Når et nytt sett er lagt er det viktig ikke vaske vippene på 24 timer, da limet kan løsne. Bruk heller ikke oljebaserte produkter. Ikke gni for hardt over øynene, eller bruk vanlig maskara. Vi anbefaler bruk av spesielt utviklede after care produkter for vippeextension. Vippene må gres morgen og kveld med vippebørste. Coating fjerner smuss og fett slik at limet holder lenger. Ved fjerning av sminke anbefales kun lunkent vann eller spesial sminkefjerner for vippeextensions. Aldri bruk bomull. Bruk enten fingrene eller pads som ikke loer.

Hvordan bevarer jeg fargen på vipper og bryn?

Det anbefales og bruke riktig sminkefjerner og pleieprodukt for å bevare fargen. Jo sjeldnere du bruker maskara jo lenger holder fargen.

Sliter farging og vippeløft på vippene?

Som farging av håret du har på hodet så sliter det noe ved overdrevent bruk. Ved å gjøre dette til anbefalte tider og hos erfarne arbeidere sliter det minimalt. Permanenten inneholder kollagen og salisylsyre som du naturlig har i kroppen fra før. Det er derfor trygt å bruke og styrker faktisk vippene under behandling.