Ina`s Beauty  

Make your mirror smile

Blogg

Blogg for salongen. Følg med her for nyheter, tips, triks osv. Dette skal gjøre det lettere for meg og kommunisere med deg som kunde.


vis:  hele / oppsummering

Nye lokaler

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Ina's Beauty bytter lokaler 1.9.16 til Strandvegen 3c 2005 Rælingen.

Her vil dere finne alle de gamle behandlingene, men også alt innen frisørtjenester.

Ina's Beauty i media

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Veldig gøy at Ina's Beauty fikk en helside i Romerikes Blad!

Billion Dollar Brows

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Billion Dollar Brows

Dette er det nye make-up merket jeg nå har tatt inn i salongen. I dag tenkte jeg å gå litt igjennom hva de har å tilby og ideen bak merket.

Få PERFEKTE BRYN med den amerikanske øyebrynserien Billion Dollar Brows! Velformede bryn er nøkkelen til å se yngre og mer våken ut. Billion Dollar Brows er en komplett øyebrynserie som gjør det raskt og enkelt å få perfekte bryn. Brow Buddy Kit hjelper deg å skape brynene som passer akkurat deg. Og sjekk ut bestselgeren universal brow pencil som markerer og former brynene dine! Billion Dollar brows er IKKE TESTET PÅ DYR. Se utvalget av brynserien som har gjort seg bemerket blant kjendiser og stylister her! (tekst kopiert fra leverandør coverbrands.no)

Brow Powder: Perfekte definerte bryn er som et ansiktsløft - det gjør deg 10 år yngre! Brynpudderet er enkel å legge, og gjør at du kan få perfekte bryn som ser naturlig ut. Fåes i 4 forskjellige farger.

Brow Buddy Kit: Form øyebrynene din som en profesjonell og få perfekte bryn. Tar hensyn til ansiktsfasong og gir deg perfekt symmetri og perfekte bryn

Hint of Tint: Brynfarge og kontroll. En vannfast miks av farge og gele i en mascaratube. Forvandler `nesten bryn` til perfekte bryn. Fåes i 2 farger

Duo Pencil: Perfeksjoner øyebrynene dine med highlighter. Concealer i andre enden som passer alle hudtyper. Highlighteren legges under brynet for å gi det et ekstra løft. Legg litt i øyekroken og du ser våken ut.

Universal Brow Pencil: Når brynene begynner å ta form kan du forbedre resultatet ved hjelp av vannfaste Universial Brow Pencil. Har også kommet ut i en egen Nordic variant som er litt lysere i fargen.

Brow Boost: Dyptvirkende behandling spesielt designet for å forbedre tynne, overnappede og underernærte øyebryn. Serum som øker hårveksten.

Brow Gel: Brow Gel holder brynene på plass og gir en glatt, naturlig glans. Dette er siste finish for perfekte bryn.

 

 

 

 

 

 

 

Smudge Brush: Flat, syntetisk kost som lar deg blende perfekt uten å koste vekk produktet. Perfekt til BDB`s Brow Duo Pencil. Eller til å blende ut brynpuddder.

Angel Tip Spooly Brush: Verktøy til brynene med to ender, den ene til å legge brynpudderet, den andre til å blende ut og gre brynene på plass.

Pinsett: Brynartistene hos the Billion Dollar Brows er spesialister på å plukke bryn, så verktøyet må være perfekt. Dette er de neste pinsettene som kan matche deres ekstremt høye standard. Ble Womans favoritt i en test.

Saks: En praktisk rett saks som fungerer perfekt til å klippe og forme øyebrynene.


De har også en god del kit, som nevnt over Brow Buddy. De har også et kit hvor de har samlet sine bestselgere. De har et kit som inneholder alt du trenger for å forme brynene riktigsamt, et tre stegs kit for perfekte bryn.

Pst: Jeg har en konkuranse på face hvor jeg deler ut et kit. Gå inn her for å delta: https://www.facebook.com/Beautyinas/photos/a.1532575090359669.1073741827.1532567160360462/1609061789377665/?type=1&theater


Jeg har tatt inn alle produktene, men blandt kittene er det kittet på bildet jeg har valgt å ta inn foreløpig. Jeg skal teste ut Brow Buddy Kittet selv før jeg evt tar det inn.


Har du prøvd disse produktene før? Hva synes du? Er det noen av kittene du synes jeg burde ta inn?

 
Vinn Billion Dollar Brows Kit!

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Konkuranse


Etter påske vil produktene til Billion Dollar Brows være til salgs i salongen. I denne annledningen deler jeg derfor ut et Kit med deres bestselgere, ut på facebook siden.

Følg denne linken for å være med:

https://www.facebook.com/Beautyinas/photos/a.1532575090359669.1073741827.1532567160360462/1609061789377665/?type=1&theater

Forskjellige typer vippeextensions

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Forskjellige typer vippeextensions

Jeg får mange henvendelser ang de forskjellige måtene å legge extensions på og hva er egentlig mink vipper?

Her kommer jeg til å forklare hva forksjellene er.


SINGLEVIPPER, KLASSISK

Dette er den vanligste måten å legge vipper på. Her blir det festet en vipp per vipp. Det finnes et bredt valg av tykkelser, lengder, form og farger.

Man kan enkelt velge helt selv om man vil ha et naturlig resultat eller et mer dramatisk resultat. Vippene blir tilpasset hver enkelt kunde for riktig lengde, tykkelse og fasong. Man får ikke mer vipper ved å legge single, men man får helt sorte vipper og med en tykkere vipp får du en god del mer fylde. Behandling tid tar ca 1,5 timer.


VOLUMEVIPPER

Dette er det samme som 3D, 7D osv. Tallet før D forteller deg hvor mange vipper som er festet per vipp. Russisk Volume teknikk er det orginale navnet og er spesielt laget for de med få og skjøre vipper slik at de får inntrykk av mer vipper. Det er først de siste årene begrepet 3D vipper har kommet på banen. Mye pga bloggerne. Her ser man ofte overdådige vipper, men man kan helt fint legge et lett volume for et naturlig resultat.

Det blir altså festet flere vipper per vipp for å øke volume. Disse vippene er mye tynnere enn de klassiske så volumevipper er mye lettere og mykere. Har du tette vipper fra før kan du også fint bruke denne teknikken. Behandlingen koster mer enn klassisk og tar ca 2 timer.


Her er et eksempel på kraftig volume, såkalt 7D.


Her er et lett volume for naturlig resultat. Blanding av 2D og 3D.

UNDERVIPPER

Ja, man kan altså sette på vipper på undervippene. Her blir det satt på kortere og rettere vipper en over. Man får et enda mer åpent og markert blikk. Da kan man virkelig legge bort maskaraen.Begge disse kundene har tatt full pakke med både volumevipper og undervipper. Behandlingen koster mindre enn klassiske og tar ca 45 min.

MINKVIPPER

De mest eksklusive vippene er ekte mink. Men er det virkelig så eksklusivt? Det er både fordeler og ulemper. Fordelene er at de er mykere og lettere enn de syntetiske. De gir et litt mer tilfeldig uttrykk siden ingen vipp er helt lik. Ulempene er at det er ekte pels, altså allergier sees oftere. Er du allergisk mot feks hun og katt kan du begynne å klø. Siden det er ekte pels vil bøyen gradvis rette seg ut. Du blir da nødt til å bruke en varm vippetang for å bøye de. Synes du alt dette høres greit ut? Da er det bare å bruke det da det er mer behagelig å ha på seg.

SYNTETISK MINK

Disse er ofte en blanding av silke og polyster. De er riktig nok stivere enn ekte mink, men bøyen vil holde seg hele tiden. Dette er de vippene som er mest brukt. Vær obs på at mange som bruker syntetisk mink påstår at det er ekte! Så for deg som vil ha ekte bør spørre nøye om hva de er laget av.


Håper dette hjelper dere med å vite forskjellen på behandlingene. Husk å lytte til råd slik at du får det som passer best for deg. Det som en bekjent har tatt passer kanskje ikke akuratt til deg. Man glemmer ofte at øyne er like forskjellig som håret på hodet. Går man til frisøren kan man ikke gjøre akuratt som på bilde, det må alltid justeres litt med tanke på ditt utgangspunkt. Samme er det med vipper:)

Husk at resultatet kan variere fra sted til sted så her er det utrolig viktig å sjekke referanser så du vet at andre har vært fornøyde.

Ble dere noe klokere?
Rss_feed